ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ТАПЕТИ ?

Тапетите правят Стените в домовете ни топли, а интериора - уютен и с индивидуален почерк

Стени, декорирани с тапети, не са демоде!


Тапетите осигуряват на обитаваните пространства топла атмосфера, ненадминат чар и неограничена възможност за реализиране на индивидуален стил в дизайна на интериора. Изобилието от цветове, щампи и шарки е зашеметяващо. С тапети най-лесно, бързо и евтино можем да освежим или изцяло да преобразим жилището си.

Тапетите днес не са това, което бяха!

Съвременните тапети са с ултрареалистични дизайни и разработени в широка гама нюанси и десени от качествени материи. Те имат устойчиви технически характеристики. Цветовете са богати и живи. Текстурите стоят естествено и привличат окото. Не е изненадващо някой да попита, дали стената от Дърво, Тухла или Камък е истинска?


Най-предпочитани и търсени тапети според естеството на вложените материали са:

Да си представим, че искаме да внесем повече стил, уют и топлина в дома си за възможно най-кратък срок и на най-достъпна цена. Държим да имаме пълна свобода, за да създадем дома на мечтите си от пространството, което обитаваме, благодарение на собствения си дизайнерски усет.

За постигане на стенна облицовка, наподобяваща естествена дървесина - изключително актуална, желана и осигуряваща топлина, гостоприемство и уют в разнообразие от натурални шарки, най-бюджетно решение са винилните тапети с дървесни щампи. 3D дизайнът им създава действително усещане за автентично дърво, така характерно за семейното огнище.


Винилните тапети се залепват лесно – без застъпване, запазват за дълго цветовете си, позволяват почистване с влажна гъба и са подходящи за помещения, изложени на течаща вода. Те прикриват лесно неравностите по стените, което е допълнителен бонус, спестяващ средства и време за ремонти и шпакловки. Тапетите с ефект на дърво гарантират максимално въздействие с минимални усилия на най-достъпна цена, щом държим на естествения декор. Те са подходящи за цели стени във всекидневната, хола, кухнята и антрето или стени – акценти около камината или къта за почивка. Остава само да празнуваме малките неща в живота с хората, които обичаме във нашия уютен дом.

За да сме в хармония с тенденциите – да заложим на МОДНИТЕ ТАПЕТИ В УЛТРАВИОЛЕТОВИ ЦВЕТОВЕ с фигурални мотиви, геометрични или релефни текстури. Каквото и да изберем, е прекрасно, модерно и стилно. Те действат успокояващо, вълнуващо и очарователно. Цветът символизира мъдростта, креативността и магията.

Виолетовите нюанси освежават, особено среда със сиви, тъмни и бежови тонове. Акценти във виолетово като монохромен дизайн с шарки или текстурирани тапети с геометрични форми, се сливат отлично и с бледо розови или със зелени оттенъци, внасяйки повече енергичност и топла атмосфера. Те правят обстановката жизнена и умеят да обединяват пространствата. Виолетовото е подходящо за всяка стая. В банята също стои чудесно. 


ТАПЕТИ за БАНЯ и КУХНЯ

Баните и кухните са двете най-натоварени помещения в домове ни – безспорен факт. Тези пространства по-често се захабяват и имат нужда от редовно освежаване. Ако държим да имаме комфортно и стилно сервизно място, което да е приятно и на семейството, и на гостите ни, то да заложим смело на тапети, специално разработени за кухня и баня. Те са лесни за поддръжка и монтаж. Изборът е огромен и е въпрос единствено на личен вкус и стил, какво ще изберем - от имитации на плочки, тухли и естествени материали, до флорални мотиви, модерни патерни, стилни орнаменти или класически шарки. Да опитаме нещо различно и нетипично! Не винаги нестандартното е прищявка и мода. Тапетите, разработени за мокри помещения са най-рентабилното решение, ако държим да имаме кухня и баня със собствен стил и с добър външен вид.


СТЕНАТА - АКЦЕНТ

Цветята са истинска магия! За да създадем жива атмосфера, зареждаща с енергия, да заложим на мотиви с цветя и да експериментираме смело с цветовете и формите. Флоралните мотиви буквално украсяват и съживяват интериора. Богатото разнообразие от багри, палитри и фигури дава пълна свобода в избора на този пъстър десен, подходящ за кухня, всекидневна, хол, спалня и детска. 

Червеното - работи навсякъде и е много модерно! То носи енергия, сила, любов, желание и страст. В хола, всекидневната, кухнята или антрето стена-акцент с тухли внася характер и натурална естетика. Тухлите могат да бъдат и бели или десенът им да наподобява тухлена зидария или стара мазилка. Всичко е въпрос на вкус!

Естествените каменни декори също стоят добре в кухнята, антрето или банята, ако сме любители на спокойната и чистата атмосфера, натуралните цветове и минималистичните тенденции. Защо да не дадем на стените си сезонни декорации?

Сезонните актуализации на десените в дома въздействат позитивно. Може би защото са чудесна форма за изява на индивидуалността ни и за здравословна промяна. С тапети и малко фантазия за кратко време и на добра цена ще подарим на жилището си тематичен декор, създавайки интериорен акцент, детайл или мотив в унисон с есенния сезон.

С тапети интериорните ни фантазии стават реалност, подчинена единствено на нашата индивидуалност. За финал нека затворим очи и си представим мечтания дом. 


Идеи за стени от Тапети "Регина Бул" www.reginabul.com
   

            
  

     

  


Тапет 4280 - на супер цени от: 6.30лв.

Тапет 4280

Влагоустойчив тапет (Simplex) от хартия.Екосъобразен и устойчив на слънчева светлина.Специално обраб..

6.30лв.

Тапет 5564-04 - на супер цени от: 22.90лв.

Тапет 5564-04

Винилен тапет (PVC) от висококачествена многопластова хартия.Подходящ за баня и други мокри помещени..

22.90лв.

Тапет 5564-10 - на супер цени от: 22.90лв.

Тапет 5564-10

Винилен тапет (PVC) от висококачествена многопластова хартия.Подходящ за баня и други мокри помещени..

22.90лв.

Тапет 24418 - на супер цени от: 26.90лв.

Тапет 24418

Винилен тапет (PVC) от висококачествена многопластова хартия.Подходящ за баня и други мокри помещени..

26.90лв.

Тапет 2443 - на супер цени от: 26.90лв.

Тапет 2443

Винилен тапет (PVC) от висококачествена многопластова хартия.Подходящ за баня и други мокри помещени..

26.90лв.

Тапет 2353 - на супер цени от: 26.90лв.

Тапет 2353

Винилен тапет (PVC) от висококачествена многопластова хартия.Подходящ за баня и други мокри помещени..

26.90лв.

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)