Доставка


Условия за доставка на стоки


Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:


·         чрез куриерска услуга от трето лице


Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.


Разходите по доставката са за сметка на потребителя.


Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.


Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.


Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.


Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.


Търговецът обработва поръчките в срок от 1 работен ден от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.


Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при изпозлване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата.


Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.


При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.


Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.


Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие. • Поръчаните продукти се доставят на територията на цялата страна, чрез куриер с наложен платеж.

 • Продуктите се доставят до посочения от клиента реален адрес ( личен или служебен).

 • Доставката се извършва в срок от 1 до 2 работни дни след потвърждаване на поръчката.

 • Доставките се извършват в рамките на работния ден, включително и в събота до обяд.

 • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

 • Поръчки направени в дни на официални празници или в събота и неделя, се обработват в първия работен ден след подаване на заявката.

 • Поръчки се изпълняват след телефонно обаждане от служител на „Регина Бул“ ООД и потвърждение от страна на клиента.


                       Уважаеми клиенти, обявените цени по-долу са за доставка с куриерска фирма

                                                                                                                       „ЛЕО ЕКСПРЕС“

 • Пратки с тегло до 1 кг – 5,16 лв.

 • Пратки с тегло над 1 до 2 кг – 5,99 лв.

 • Пратки с тегло над 2 до 5 кг – 7,42 лв.

 • Пратки с тегло над 5 до 10 кг – 10,33 лв.

 • Пратки с тегло над 10 до 15 кг – 12,97 лв.

 • Пратки с тегло над 15 до 20 кг – 15,57 лв.

 • Пратки с тегло над 20 кг – 0,39 лв. за всеки следващ